Detailpagina

Update dienstregeling MeerPlus

We werken hard aan het verbeteren van onze service

Sinds 8 januari rijden wij in Zaanstreek-Waterland met een aangepaste dienstregeling om ervoor te zorgen dat je op tijd en comfortabel op jouw bestemming arriveert. Die aanpassing was nodig om het tekort aan buschauffeurs en daardoor uitvallende ritten te voorkomen. Gelukkig merken de meeste reizigers inmiddels een duidelijke verbetering. Een korte update over de stand van zaken.

Maandag-vrijdag en zaterdag

Op doordeweekse dagen en zaterdagen rijden we een vrijwel 'normale' dienstregeling. Heel af en toe valt er nog een rit uit. Dat is niet altijd te voorkomen. Want als een chauffeur bijvoorbeeld op het laatste moment ziek wordt, kunnen we geen tijdige vervanging meer regelen.

Aanpassing dienstregeling vanaf zondag 10 maart

Helaas vallen er op zondagen nog wel eens ritten uit door te weinig chauffeurs. Dat is natuurlijk heel vervelend, vooral als je met de bus wilt reizen en dat niet op tijd weet. Vanaf 10 maart starten wij daarom met een aangepaste zondagdienstregeling om het tekort aan chauffeurs op te kunnen vangen. Op die manier kunnen we ook op zondagen alle ritten rijden en kom je als reiziger niet voor verrassingen te staan.

 

Wil je zeker weten dat je de laatste reisinformatie hebt?

Check dan altijd nog even de reisplanner, of de MeerPlus app voor je vertrekt.

 

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie?

Neem contact op met onze klantenservice.

Of ga een stap verder: denk mee over hoe onze dienstverlening eruit moet gaan zien door je aan te melden voor ons Reizigersparlement.


We waarderen je geduld en begrip in deze periode van verandering. Wij proberen jouw reiservaring zo aangenaam mogelijk te maken. Bedankt voor het reizen met MeerPlus!