Het MeerPlus Reizigersparlement

MeerPlus staat voor een volledig nieuw reisconcept. Met slimme verbindingen, bussen die vaker rijden, optimale toegankelijkheid en een persoonlijke aanpak. Met MeerPlus verbeteren we het OV. Op onderdelen die belangrijk zijn voor onze reizigers. En wie kan ons nou beter vertellen welke onderdelen dat zijn dan die reizigers zelf!

Daarom hebben we het Reizigersparlement opgericht. Een panel waarin je kunt meedenken en input geven voor het verder ontwikkelen van onze diensten. Iedere inwoner en bezoeker in Zaanstreek en Waterland kan lid worden. Ook als je niet regelmatig MeerPlus reist.

Doe je mee?

Als lid van het Reizigersparlement krijgt je gemiddeld 4x per jaar een uitnodiging voor een digitaal onderzoek over je ervaringen, waardering, suggesties en wensen. Je hebt twee weken de tijd om de vragenlijst in te vullen, daarna wordt de enquĂȘte gesloten en zie je de resultaten bij de betreffende vragenlijst staan.

Ook organiseren we twee keer per jaar een fysiek rondetafelgesprek om te achterhalen of onze dienstverlening nog aansluit bij de wensen van de reiziger.

Word jij een van onze parlementsleden? Meld je hier meteen even aan voor het MeerPlus Reizigersparlement!